Gratis verzending vanaf €75,- in NL
Bestellen bij Stardeal is snel en eenvoudig. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur geplaatst zijn, Worden direct verzonden zodat je de bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Stardeal rekent bij bestellingen tot €75 een bijdrage van €4.25. Daarboven wordt je verzending gratis verstuurd binnen Nederland!  Voor België en Duitsland rekenen wij standaard €6,99 als verzend bijdrage.
Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Indien je voor 17:00 uur besteld hebt (ma-vr) wordt je pakket binnen 1-2 werkdagen geleverd binnen Nederland.   Voor zendingen naar België of Duitsland is de levertijd 2-4 werkdagen. 

 

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent en het past niet door de brievenbus dan wordt je pakket afgeleverd bij een postkantoor bij jou in de buurt. De bezorger laat een briefje achter in je brievenbus waarop staat bij welk postkantoor je het pakket kunt ophalen, je kunt de locatie ook zien op je Track & Trace .Vergeet alleen niet je legitimatie mee te nemen als je het pakketje gaat ophalen


postNL

Bestel hieronder je staatsloten!
En haal af in de winkel.